Hakkımızda

Kurucularımızın on yılı aşkın deneyimi ve etkinlik sektöründe edindikleri bilgi birikimi ile kurdukları Event Toys, sürekli büyümekte ve müşterilerimize yeni ve özgün etkinlik içerikleri sunmaktadır.

Event Toys’un amacı ise etkinliklerinizin içeriğine eğlence katmak ve etkinlik katılımcılarına farklı ve unutulmaz deneyimler yaşatmak için profesyonel hizmetler sunmaktır. Her zaman müşteri memnuniyetini önceliğimiz olarak kabul ediyoruz. Size özel çözümler sunarak etkinliklerinize değer katmayı ve misafirlerinizi eğlenceli bir atmosferde ağırlamayı amaçlıyoruz. Bize güvenebilirsiniz, etkinliklerinizde bizi tercih ettiğinizde profesyonellik, yaratıcılık ve kaliteli hizmetin birleşimini yaşayacaksınız.

Tüm ekipmanlarımızda son model ve yeni teknolojiyi kullanarak, yurt dışındaki trendleri de takip ederek sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz. Uzman personellerimizle birlikte, çözüm odaklı yaklaşımlarımızla etkinliklerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendiriyor ve unutulmaz anılar yaratıyoruz. Aynı zamanda alanında uzman tasarım ekibimizle hayallerinizdeki ürünleri ve aktiviteleri tasarlayarak kendi atölyemizde üretimini gerçekleştiriyoruz.

Event Toys ile etkinliklerinizi unutulmaz bir deneyime dönüştürün. Bize ulaşın ve size özel çözümlerimizle etkinliklerinizde fark yaratmanın keyfini yaşayın.